Tim Russ
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Leonard Sterling (gościnnie)
8.3 2011 Robert Geller (gościnnie)
8.3
Tytan Symbionik
Sym-Bionic Titan
2010 Leonard Sterling (gościnnie)
7.8
Zaufaj mi
Trust Me
2009 Leonard Sterling (gościnnie)
7.2
Tajemnica Amy
Secret Life of the American Teenager, The
2008 Leonard Sterling (gościnnie)
7.5 2007 Leonard Sterling (gościnnie)
6.4 2006 Leonard Sterling (gościnnie)
6.4 2006 Leonard Sterling (gościnnie)
5.0 2006 Leonard Sterling (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Leonard Sterling (gościnnie)
7.3 2002 Leonard Sterling (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Leonard Sterling (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Leonard Sterling (gościnnie)
7.6 1995 Leonard Sterling (gościnnie)
5.5
Oblicza mordercy
Dead Connection
1994 Leonard Sterling (gościnnie)
10.0 1994 Leonard Sterling (gościnnie)
7.0 1993 Leonard Sterling (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Leonard Sterling (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Leonard Sterling (gościnnie)
6.1
Komik na sobotę
Mr. Saturday Night
1992 Leonard Sterling (gościnnie)
6.9
Tequila i Bonetti
Tequila and Bonetti
1992 Leonard Sterling (gościnnie)
6.1 1992 Leonard Sterling (gościnnie)
6.7 1992 Leonard Sterling (gościnnie)
9.0 1991 Leonard Sterling (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Leonard Sterling (gościnnie)
7.6 1989 Leonard Sterling (gościnnie)
7.7 1989 Leonard Sterling (gościnnie)
5.5 1989 Leonard Sterling (gościnnie)
8.2 1989 Leonard Sterling (gościnnie)
6.8 1988 Leonard Sterling (gościnnie)
7.5 1987 Leonard Sterling (gościnnie)
8.0 1987 Leonard Sterling (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Leonard Sterling (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Leonard Sterling (gościnnie)
5.5 1986 Leonard Sterling (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Leonard Sterling (gościnnie)
7.6 1984 Leonard Sterling (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Leonard Sterling (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tim Russ filmy Tim Russ najlepsze filmy Tim Russ zdjęcia Tim Russ galeria Tim Russ biografia Tim Russ nominacje Tim Russ nagrody i wyróżnienia Tim Russ filmografia Tim Russ aktor Tim Russ reżyser Tim Russ scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.