Tim Pigott-Smith
Data urodzenia: 1946-05-13
Miejsce urodzenia: Rugby, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Pamela Miles (od 1972), syn Tom

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2011 Pan Brown
8.4 2011 Lord Elms
0.0 2010 Frederick
8.2
Komisariat Holby
Holby Blue
2007 DCI Harry Hutchinson (gościnnie)
8.2
Północ Południe
North & South
2004 Richard Hale
10.0 2004 (narrator)
7.5
Cena honoru
Four Feathers, The
2002 Generał Feversham
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Hampton Wilder (gościnnie) (niewymien
1.0 2001 Dr Lorimer Maitland (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Matt Parkes (gościnnie)
8.3
Pola bitew
Battlefield
1994 (narrator)
8.0
Okruchy dnia
Remains of the Day, The
1993 Benn
0.0 1990 Chief Constable John Stafford
6.6
Life Story
Race for the Double Helix, The
1987 Francis Crick
8.1
Klejnot w koronie
Jewel in the Crown, The
1984 Kapt. Ronald Merrick
0.0 1982 Hamer Shawcross
0.0 1982 Kapitan Thomas Hardy
7.6 1981 Major Rose
10.0
Churchill w niełasce
Winston Churchill: The Wilderness Years
1981 Brendan Bracken
0.0 1980 Pan Samuel Blenkinsop
8.0 1979 Harry Winthrop
7.7
Zagubieni chłopcy
Lost Boys, The
1978 Arthur Llewelyn Davies
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Kapitan Harker (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tim Pigott-Smith filmy Tim Pigott-Smith najlepsze filmy Tim Pigott-Smith zdjęcia Tim Pigott-Smith galeria Tim Pigott-Smith biografia Tim Pigott-Smith nominacje Tim Pigott-Smith nagrody i wyróżnienia Tim Pigott-Smith filmografia Tim Pigott-Smith aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.