Tim Hopper
Data urodzenia: Chattanoog

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2009 Dustin Klein (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Wujek Gary (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Dustin Klein (gościnnie)
7.5 2005 Dustin Klein (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Dustin Klein (gościnnie)
7.8
Nowe wcielenie
Now and Again
1999 Dustin Klein (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Dustin Klein (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Dustin Klein (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Dustin Klein (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Dustin Klein (gościnnie)
6.7
Za wszelką cenę
To Die For
1995 Dustin Klein (gościnnie)
8.0 1995 Dustin Klein (gościnnie)
7.7
Ostatni Mohikanin
Last of the Mohicans, The
1992 Dustin Klein (gościnnie)
7.4
Frankie i Johnny
Frankie and Johnny
1991 Dustin Klein (gościnnie)
0.0

0 Dustin Klein (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tim Hopper filmy Tim Hopper najlepsze filmy Tim Hopper zdjęcia Tim Hopper galeria Tim Hopper biografia Tim Hopper nominacje Tim Hopper nagrody i wyróżnienia Tim Hopper filmografia Tim Hopper aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.