Tim Halligan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2010 Mark Hutton (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Shaffer (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Mark Hutton (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Mark Hutton (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Mark Hutton (gościnnie)
7.5 2002 Pan Crawley (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Mark Hutton (gościnnie)
7.6 2001 Mark Hutton (gościnnie)
6.4
Brygada Acapulco II
Acapulco H.E.A.T.
1998 Mark Hutton (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Mark Hutton (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Mark Hutton (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Mark Hutton (gościnnie)
7.6 1993 Mark Hutton (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Mark Hutton (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Darren Mountjoy (gościnnie)
7.0 1990 Mark Hutton (gościnnie)
7.3 1990 Mark Hutton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tim Halligan filmy Tim Halligan najlepsze filmy Tim Halligan zdjęcia Tim Halligan galeria Tim Halligan biografia Tim Halligan nominacje Tim Halligan nagrody i wyróżnienia Tim Halligan filmografia Tim Halligan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.