Tim Guinee
Data urodzenia: 1962-11-18
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Daisy Foote (od 21.06.1997)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Rick Pearce (gościnnie)
7.4
Woda dla słoni
Water for Elephants
2011 Rick Pearce (gościnnie)
8.5 2011 Rick Pearce (gościnnie)
7.7 2011 Rick Pearce (gościnnie)
5.5 2010 Rick Pearce (gościnnie)
0.0 2010 Rick Pearce (gościnnie)
7.3
Kamuflaż
Covert Affairs
2010 Rick Pearce (gościnnie)
6.5 2010 Rick Pearce (gościnnie)
6.6
Prywatne życie Pippy Lee
Private Lives of Pippa Lee, The
2009 Rick Pearce (gościnnie)
7.7 2009 Andrew Haynes (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Alec Foster (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Andrew Wiley
7.8 2008 Rick Pearce (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Tag Randolph (gościnnie)
8.1 2007 Rick Pearce (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Rick Pearce (gościnnie)
8.0
Zagubiony pokój
Lost Room, The
2006 Rick Pearce (gościnnie)
8.3 2006 Rick Pearce (gościnnie)
8.0
Instynkt mordercy
Killer Instinct
2005 Rick Pearce (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Rick Pearce (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Charlie Filbert (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Rick Pearce (gościnnie)
7.5 2005 Rick Pearce (gościnnie)
7.3 2004 Chris Matthews (gościnnie)
6.9 2003 Rick Pearce (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Rick Pearce (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Rick Pearce (gościnnie)
7.3 2002 Carl Dawson (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Rick Pearce (gościnnie)
6.9 2001 Rick Pearce (gościnnie)
7.2 2001 Adrian (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Rick Pearce (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Rick Pearce (gościnnie)
7.8
Poziom 9
Level 9
2000 Rick Pearce (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Ojciec Frank Berlin (gościnnie)
9.0 1999 Rick Pearce (gościnnie)
7.4 1998 Rick Pearce (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Rick Pearce (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Rick Pearce (gościnnie)
7.7
Skrawki życia
How to Make an American Quilt
1995 Rick Pearce (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Rick Pearce (gościnnie)
6.2
Najemnicy
Men of War
1994 Rick Pearce (gościnnie)
7.5 1993 Rick Pearce (gościnnie)
8.7 1992 Rick Pearce (gościnnie)
6.6
Jedna Runda
Once Around
1991 Rick Pearce (gościnnie)
6.5
Złote lata
Golden Years
1991 Rick Pearce (gościnnie)
7.8 1987 Rick Pearce (gościnnie)
5.7 1986 Rick Pearce (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tim Guinee filmy Tim Guinee najlepsze filmy Tim Guinee zdjęcia Tim Guinee galeria Tim Guinee biografia Tim Guinee nominacje Tim Guinee nagrody i wyróżnienia Tim Guinee filmografia Tim Guinee aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.