Tim Dutton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.2 2007 Jeremy Waterhouse
6.8 2007 Simon Ashton (gościnnie)
7.0
Poza wszelkimi regułami
Outside of the Rules
2002 Tom Meredith
6.4 1999 Edwin Leeford
0.0 1999 James Winthrop
0.0 1997 Daniel Aron
7.0 1997 Guy
7.5 1997 Adwokat Brian Selig
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Jamie Cameron (gościnnie)
7.0 1996 Herbert Rhodes
7.4
Tom i Viv
Tom & Viv
1994 Maurice Haigh - Wood
7.0 1993 Alan 'Tommo' Tomlins (gościnnie)
7.5
Czas patriotów
Patriot Games
1992 Posterunkowy
7.9 1986 Fotheringill (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tim Dutton filmy Tim Dutton najlepsze filmy Tim Dutton zdjęcia Tim Dutton galeria Tim Dutton biografia Tim Dutton nominacje Tim Dutton nagrody i wyróżnienia Tim Dutton filmografia Tim Dutton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.