Tim DeKay
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2009 Marc (gościnnie)
7.9 2009 Marc (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Marc (gościnnie)
7.5
Powiedz, że mnie kochasz
Tell Me You Love Me
2007 Marc (gościnnie)
7.8 2007 Kieran Ryker (gościnnie)
6.3
Nowe przygody starej Christine
New Adventures of Old Christine, The
2006 Marc (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Marc (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Marc (gościnnie)
8.1 2003 Clayton Jones
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Marc (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Marc (gościnnie)
5.9
Trzeci do pary
Third Wheel, The
2002 Marc (gościnnie)
7.3 2002 William Campbell (gościnnie)
7.9 2002 Marc (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Marc (gościnnie)
7.0
Kod dostępu
Swordfish
2001 Marc (gościnnie)
7.6 2001 Rich Hill (gościnnie)
6.5
Kruk 3: Zbawienie
Crow: Salvation, The
2000 Marc (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Marc (gościnnie)
7.8
Potępieniec
Brimstone
1998 Marc (gościnnie)
6.6
Redakcja sportowa
Sports Night
1998 Marc (gościnnie)
7.8 1998 Marc (gościnnie)
7.5 1997 Marc (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Marc (gościnnie)
5.8 1996 Marc (gościnnie)
8.1
Naga Prawda
Naked Truth, The
1995 Marc (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Marc (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Marc (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Marc (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Marc (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Marc (gościnnie)
7.5 1992 Marc (gościnnie)
7.4 1990 Marc (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tim DeKay filmy Tim DeKay najlepsze filmy Tim DeKay zdjęcia Tim DeKay galeria Tim DeKay biografia Tim DeKay nominacje Tim DeKay nagrody i wyróżnienia Tim DeKay filmografia Tim DeKay aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.