Tim Dantay
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Billy
7.0 2010 Geoff Daniels
8.4
Pamiętnik Anny Frank
Diary of Anne Frank, The
2009 Pan Kugler
8.4
Samotnia
Bleak House
2005 Pan Rouncewell (gościnnie)
7.8
Z krwi i kości
Born and Bred
2002 William Marl (gościnnie)
8.0
Pod przykrywką
In Deep
2001 Kirk Chapman (gościnnie)
0.0 1998 Dave Powell
9.1 1997 Budowniczy
10.0 1994 Sean
0.0 1994 Sanitariusz Charlie Sutton (gościnnie)
7.0 1993 David Frankland (gościnnie)
6.8 1992 Peter Fuller (gościnnie)
0.0 1989 Ray
9.6
Światła kabaretów
Lost Empires
1986 Spider Evans
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Adam Hughes
0.0 1984 Arbiter(gościnnie)
7.6 1984 Alan Bowles (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tim Dantay filmy Tim Dantay najlepsze filmy Tim Dantay zdjęcia Tim Dantay galeria Tim Dantay biografia Tim Dantay nominacje Tim Dantay nagrody i wyróżnienia Tim Dantay filmografia Tim Dantay aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.