Tim Chiou
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2011 Ojciec (gościnnie)
7.1 2011 Edwin (gościnnie)
10.0 2010 Ojciec (gościnnie)
7.6 2007 Ojciec (gościnnie)
7.0 2006 Ojciec (gościnnie)
5.0 2006 Ojciec (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Sanitariusz (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Ojciec (gościnnie)
7.3 2004 Vince (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Ojciec (gościnnie)
0.0

0 Ojciec (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tim Chiou filmy Tim Chiou najlepsze filmy Tim Chiou zdjęcia Tim Chiou galeria Tim Chiou biografia Tim Chiou nominacje Tim Chiou nagrody i wyróżnienia Tim Chiou filmografia Tim Chiou aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.