Tim Bentinck
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.6 2005 Cliff Lawton
7.0 2004 Nick Chichester (gościnnie)
7.8
Z krwi i kości
Born and Bred
2002 Hans Gothard (gościnnie)
0.0 1997 Mark Fitzherbert
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Hrabia Frederick (gościnnie)
0.0 1995 Ian (gościnnie)
0.0 1988 Nigel
5.2
Zimowy lot
Winter Flight
1984 Jack
7.6 1984 Andy Greene (gościnnie)
10.0 1978 Greg Mitchell

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tim Bentinck filmy Tim Bentinck najlepsze filmy Tim Bentinck zdjęcia Tim Bentinck galeria Tim Bentinck biografia Tim Bentinck nominacje Tim Bentinck nagrody i wyróżnienia Tim Bentinck filmografia Tim Bentinck aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.