Tim Bagley
Data urodzenia: 1957-08-17
Miejsce urodzenia: Minneapolis, Minnesota, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Listonosz (gościnnie)
9.2 2011 Dr Wagner (gościnnie)
6.3 2011 Dr Wagner (gościnnie)
6.4 2010 Dr Wagner (gościnnie)
0.0 2009 Dr Wagner (gościnnie)
7.2
Przypadek zgodny z planem
Accidentally on Purpose
2009 Dr Wagner (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Dr Wagner (gościnnie)
6.3
Nowe przygody starej Christine
New Adventures of Old Christine, The
2006 Dr Wagner (gościnnie)
5.2
Terapia grupowa
Help Me Help You
2006 Dr Wagner (gościnnie)
6.2 2006 Dr Wagner (gościnnie)
8.2 2005 Dr Wagner (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Dr Wagner (gościnnie)
10.0 2004 Dr Wagner (gościnnie)
7.9 2003 Dr Wagner (gościnnie)
7.5 2002 Harold J. Krenshaw (gościnnie)
6.1 2002 Dr Wagner (gościnnie)
7.8 2002 Dr Wagner (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Dr Wagner (gościnnie)
0.0 2000 Dr Wagner (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Dr Wagner (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Dr Wagner (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Dr Wagner (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Dr Wagner (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Dr Wagner (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Dr Wagner (gościnnie)
9.0 1995 Dr Wagner (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Larry (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Dr Wagner (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Gordy (gościnnie)
7.4 1990 Dr Wagner (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Dr Wagner (gościnnie)
7.2 1989 Dr Wagner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tim Bagley filmy Tim Bagley najlepsze filmy Tim Bagley zdjęcia Tim Bagley galeria Tim Bagley biografia Tim Bagley nominacje Tim Bagley nagrody i wyróżnienia Tim Bagley filmografia Tim Bagley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.