Tim Abell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2011 Donny Slater (gościnnie)
0.0 2011 Donny Slater (gościnnie)
0.0 2011 Donny Slater (gościnnie)
0.0 2011 Donny Slater (gościnnie)
7.3 2004 Edward Archerson (gościnnie)
7.8 2003 Donny Slater (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Donny Slater (gościnnie)
7.3 2002 Donny Slater (gościnnie)
4.7 1998 Donny Slater (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Donny Slater (gościnnie)
7.0 1995 Donny Slater (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tim Abell filmy Tim Abell najlepsze filmy Tim Abell zdjęcia Tim Abell galeria Tim Abell biografia Tim Abell nominacje Tim Abell nagrody i wyróżnienia Tim Abell filmografia Tim Abell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.