Tilo Prückner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2012 Doktor Richter
0.0 2011 Doktor Richter
5.2
Cztery kobiety i pogrzeb
Vier Frauen und ein Todesfall
2005 Doktor Richter
0.0 2004 Doktor Richter
0.0 2003 Doktor Richter
0.0 2002 Doktor Richter
0.0 2001 Doktor Richter
8.0 2000 Doktor Richter
6.2
Akcja nad Berlinem
Aktion über Berlin
1998 Doktor Richter
0.0 1995 Doktor Richter
2.0 1994 Doktor Richter
0.0 1992 Doktor Richter
7.0 1990 Doktor Richter
10.0 1986 Doktor Richter
0.0 1983 Doktor Richter
7.0 1982 Doktor Richter
5.0 1981 Doktor Richter
7.0 1978 Doktor Richter

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tilo Prückner filmy Tilo Prückner najlepsze filmy Tilo Prückner zdjęcia Tilo Prückner galeria Tilo Prückner biografia Tilo Prückner nominacje Tilo Prückner nagrody i wyróżnienia Tilo Prückner filmografia Tilo Prückner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.