Til Erwig
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1986 Fred Berthold (1986) (gościnnie)
0.0 1984 Walter Schippel
0.0 1982 Sąsiad (gościnnie)
0.0 1980 Ingo weber
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
6.2 1974 Dr Henz, adwokat (gościnnie)
10.0 1969 Berthold Wasner (gościnnie)
0.0 1968 Lekarz
0.0 1966 Joe / Chabrier(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Til Erwig filmy Til Erwig najlepsze filmy Til Erwig zdjęcia Til Erwig galeria Til Erwig biografia Til Erwig nominacje Til Erwig nagrody i wyróżnienia Til Erwig filmografia Til Erwig aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.