Tibor Feldman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dr Halperin (gościnnie)
0.0 2010 Dr Halperin (gościnnie)
7.7 2010 Dr Halperin (gościnnie)
0.0 2009 Dr Halperin (gościnnie)
6.5
The International
International, The
2009 Dr Halperin (gościnnie)
8.0 2009 Dr Halperin (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Sędzia Ilya Petrov (gościnnie)
7.8 2008 Dr Halperin (gościnnie)
8.2
Wyrok
Conviction
2006 Dr Halperin (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Dr Halperin (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Dr Halperin (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Adwokat stanowy Braun (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Dr Halperin (gościnnie)
7.5 1995 Dr Halperin (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Dr Halperin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tibor Feldman filmy Tibor Feldman najlepsze filmy Tibor Feldman zdjęcia Tibor Feldman galeria Tibor Feldman biografia Tibor Feldman nominacje Tibor Feldman nagrody i wyróżnienia Tibor Feldman filmografia Tibor Feldman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.