Thomas Kretschmann
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Max (gościnnie)
5.1
Resident Evil: Retrybucja
Resident Evil: Retribution
2012 Major Tom Cain
0.0 2011 Kapitan Kurt Brynildson
8.0 2011 Max (gościnnie)
5.4
Wielki wybuch
Big Bang, The
2011 Max (gościnnie)
5.8 2011 Max (gościnnie)
6.0 2011 Flemming
7.3
Młoda Wiktoria
Young Victoria, The
2009 Max (gościnnie)
7.1 2009 Max (gościnnie)
6.7 2008 Cross
6.8 2007 Max (gościnnie)
7.2 2002 Max (gościnnie)
6.7 2000 Max (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Kurt Reiner (gościnnie)
4.7 1998 Max (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Robert Michalke (gościnnie)
7.1
Królowa Margot
Reine Margot, La
1993 Max (gościnnie)
0.0 1988 Max (gościnnie)
7.8 1977 Karsten Winterberg (gościnnie)
6.2 1974 Eberhard Kraus / Roland Ortner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Thomas Kretschmann filmy Thomas Kretschmann najlepsze filmy Thomas Kretschmann zdjęcia Thomas Kretschmann galeria Thomas Kretschmann biografia Thomas Kretschmann nominacje Thomas Kretschmann nagrody i wyróżnienia Thomas Kretschmann filmografia Thomas Kretschmann aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.