Thomas F. Duffy
Data urodzenia: 1955-11-09

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2011 Jeffrey Cahn (gościnnie)
8.2 2011 Tommy (gościnnie)
8.3 2011 Tommy (gościnnie)
5.4
Opona
Rubber
2010 Jeffrey Cahn (gościnnie)
7.0
Pępek świata
Middle, The
2009 Jeffrey Cahn (gościnnie)
6.6
Nie zapomnisz mnie
Gone But Not Forgotten
2004 Jeffrey Cahn (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Jeffrey Cahn (gościnnie)
7.4
Tajne przez poufne
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family
2000 Jeffrey Cahn (gościnnie)
6.7 1999 Jeffrey Cahn (gościnnie)
9.5 1999 Jeffrey Cahn (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Jeffrey Cahn (gościnnie)
7.2
Zaginiony Świat: Park Jurajski
Lost World: Jurassic Park, The
1997 Jeffrey Cahn (gościnnie)
7.3
Fan
Fan, The
1996 Jeffrey Cahn (gościnnie)
7.0 1996 Jeffrey Cahn (gościnnie)
5.4
Nic nie trwa wiecznie
Nothing Lasts Forever
1995 Jeffrey Cahn (gościnnie)
7.0
Wilk
Wolf
1994 Jeffrey Cahn (gościnnie)
6.7
Dzika rzeka
River Wild, The
1994 Jeffrey Cahn (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Jeffrey Cahn (gościnnie)
7.6 1993 Jeffrey Cahn (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Jeffrey Cahn (gościnnie)
6.2
Taniec na wodzie
Waterdance, The
1992 Jeffrey Cahn (gościnnie)
7.2 1992 Jeffrey Cahn (gościnnie)
7.2
Szukając sprawiedliwości
Out for Justice
1991 Jeffrey Cahn (gościnnie)
7.3
Szukając sprawiedliwości
Out for Justice
1991 Jeffrey Cahn (gościnnie)
7.8
Stan łaski
State of Grace
1990 Jeffrey Cahn (gościnnie)
8.7 1990 Jeffrey Cahn (gościnnie)
7.7
Głębia
Abyss, The
1989 Jeffrey Cahn (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Jeffrey Cahn (gościnnie)
6.3 1986 Jeffrey Cahn (gościnnie)
7.4
Żyć i umrzeć w Los Angeles
To Live and Die in L.A.
1985 Jeffrey Cahn (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Jeffrey Cahn (gościnnie)
9.0 1984 Jeffrey Cahn (gościnnie)
6.2 1982 Jeffrey Cahn (gościnnie)
8.2 1981 Jeffrey Cahn (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Thomas F. Duffy filmy Thomas F. Duffy najlepsze filmy Thomas F. Duffy zdjęcia Thomas F. Duffy galeria Thomas F. Duffy biografia Thomas F. Duffy nominacje Thomas F. Duffy nagrody i wyróżnienia Thomas F. Duffy filmografia Thomas F. Duffy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.