Thomas Byrd
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 1994 Frank Walker (gościnnie)
6.8 1993 Tim Walsh (2000) (gościnnie)
7.2
Młode strzelby II
Young Guns II
1990 Pracownik kopalni
7.6 1989 Bud Anderson (gościnnie)
0.0 1983 Boone Sawyer
10.0 1982 Tom (gościnnie)
8.6 1982 (gościnnie)
7.1 1982 Kevin Hooper (gościnnie)
8.2 1982 Rick Harmon (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Chip Flowers (gościnnie)
6.6 1979 Leo (gościnnie)
7.8 1976 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Thomas Byrd filmy Thomas Byrd najlepsze filmy Thomas Byrd zdjęcia Thomas Byrd galeria Thomas Byrd biografia Thomas Byrd nominacje Thomas Byrd nagrody i wyróżnienia Thomas Byrd filmografia Thomas Byrd aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.