Theresa Saldana
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 2001 Lydia (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Kirsten Fox (1997) (gościnnie)
6.8 1991 Rachel Scali
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Mame Slaughter (głos) (gościnnie)
7.0
Poprzednia noc
Night Before, The
1988 Rhonda
6.3 1986 Sonia Cardenas (1986) (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Inez (1985) (gościnnie)
7.5 1985 Maria (gościnnie)
7.6 1984 Jennifer Hartman (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Audrey Webster (gościnnie)
6.2 1982 Maria Santini (1983) (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Dr Strathmore (gościnnie)
6.8 1981
7.5
Wyzwanie
Defiance
1980 Marsha
5.8
Rodzinka na ekranie
Home Movies
1980 Judy
9.0 1979 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Theresa Saldana filmy Theresa Saldana najlepsze filmy Theresa Saldana zdjęcia Theresa Saldana galeria Theresa Saldana biografia Theresa Saldana nominacje Theresa Saldana nagrody i wyróżnienia Theresa Saldana filmografia Theresa Saldana aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.