Theo Alexander
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Talbot (gościnnie)
7.0 2010 Talbot (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Talbot (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Talbot (gościnnie)
7.8 2007 Stavros Demitrios (gościnnie)
7.3 2004 Charles Kohl (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Theo Alexander filmy Theo Alexander najlepsze filmy Theo Alexander zdjęcia Theo Alexander galeria Theo Alexander biografia Theo Alexander nominacje Theo Alexander nagrody i wyróżnienia Theo Alexander filmografia Theo Alexander aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.