Tetsu Shiratori
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2011 Tanaka (głos) (gościnnie)
7.7 2010 Yata-garasu (głos)
8.2
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Hagane no Renkinjutsushi
2009 Gluttony (głos)
8.4 2008 Lloyd Asplund (głos)
8.5 2008 Pracownik (głos) (gościnnie)
8.6 2008 Andrei Smirnov (głos)
7.8 2007 Deathroy (głos)
8.3 2006 Lloyd Asplund (głos)
8.1 2006 Sędzia konkursu (głos)
6.9 2006 Cedi (głos)
9.1 2006 Kamenashi (głos) (gościnnie)
8.4 2004 Sai Argyle (głos)
7.2
Zemsta hrabiego Monte Cristo
Gankutsuou: The Count of Monte Cristo
2004 Beauchamp (głos)
8.7 2002 Ssigh Argyle (głos)
7.9 2001 Kyouji Mujyou (głos)
7.5 2000 Yasushi Sanada (głos)
7.9 1999 Koji Aiba (głos)
6.0 1998 Yuu Isami (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tetsu Shiratori filmy Tetsu Shiratori najlepsze filmy Tetsu Shiratori zdjęcia Tetsu Shiratori galeria Tetsu Shiratori biografia Tetsu Shiratori nominacje Tetsu Shiratori nagrody i wyróżnienia Tetsu Shiratori filmografia Tetsu Shiratori aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.