Tessa Thompson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Camille Travis (gościnnie)
0.0 2011 Camille Travis (gościnnie)
7.7 2011 Camille Travis (gościnnie)
0.0 2010 Camille Travis (gościnnie)
3.0 2010 Camille Travis (gościnnie)
4.2
Świeże zwłoki
Exquisite Corpse
2010 Camille Travis (gościnnie)
0.0 2009 Camille Travis (gościnnie)
7.2 2009 Camille Travis (gościnnie)
8.1 2007 Camille Travis (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Camille Travis (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Becky Taylor
7.8
Tajemnice Palm Springs
Hidden Palms
2006 Camille Travis (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Camille Travis (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Camille Travis (gościnnie)
0.0

0 Camille Travis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tessa Thompson filmy Tessa Thompson najlepsze filmy Tessa Thompson zdjęcia Tessa Thompson galeria Tessa Thompson biografia Tessa Thompson nominacje Tessa Thompson nagrody i wyróżnienia Tessa Thompson filmografia Tessa Thompson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.