Tessa Richarde
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1984 Afrodyta (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Doreen (gościnnie)
7.0
Powrót Maxa Dugana
Max Dugan Returns
1983 Pani w sklepie obuwniczym
7.9 1982 Mary (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Bonnie (gościnnie)
6.6 1980 Mitzi Fritts
9.0 1979 Penny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tessa Richarde filmy Tessa Richarde najlepsze filmy Tessa Richarde zdjęcia Tessa Richarde galeria Tessa Richarde biografia Tessa Richarde nominacje Tessa Richarde nagrody i wyróżnienia Tessa Richarde filmografia Tessa Richarde aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.