Tess Paras
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Recepcjonistka (gościnnie)
7.7 2009 Recepcjonistka (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Recepcjonistka Lisa (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Su Raam / Kurierka (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Recepcjonistka (gościnnie)
8.0
Układy
Damages
2007 Recepcjonistka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tess Paras filmy Tess Paras najlepsze filmy Tess Paras zdjęcia Tess Paras galeria Tess Paras biografia Tess Paras nominacje Tess Paras nagrody i wyróżnienia Tess Paras filmografia Tess Paras aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.