Tess Lina
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2009 Stewardesa Keo (gościnnie)
7.0 2007 Stewardesa Keo (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Stewardesa Keo (gościnnie)
7.9 2003 Stewardesa Keo (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Stewardesa Keo (gościnnie)
7.3 2002 Nancy Tillman (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.3 2001 Stewardesa Keo (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Stewardesa Keo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tess Lina filmy Tess Lina najlepsze filmy Tess Lina zdjęcia Tess Lina galeria Tess Lina biografia Tess Lina nominacje Tess Lina nagrody i wyróżnienia Tess Lina filmografia Tess Lina aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.