Tess Harper
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pani Nelson (gościnnie)
0.0 2010 Pani Nelson (gościnnie)
7.9 2008 Pani Nelson (gościnnie)
8.8 2008 Pani Pinkman (gościnnie)
7.9 2008 Pani Nelson (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Pani Nelson (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Pani Nelson (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Ellen Wilkins (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pani Nelson (gościnnie)
7.9 2004 Pani Nelson (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 May Scott (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Pani Nelson (gościnnie)
6.8
Krąg wtajemniczonych
In Crowd, The
2000 Pani Nelson (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Julia Barrett (2001) (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pani Nelson (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Pani Nelson (gościnnie)
7.4
Pistolet
Gun
1997 Pani Nelson (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Pani Nelson (gościnnie)
7.4 1994 Pani Nelson (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Pani Nelson (gościnnie)
6.5 1991 Pani Nelson (gościnnie)
5.5 1991 Pani Nelson (gościnnie)
6.5
Tata
Daddy
1987 Pani Nelson (gościnnie)
5.4 1987 Pani Nelson (gościnnie)
7.5 1987 Pani Nelson (gościnnie)
5.7 1986 Pani Nelson (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Pani Nelson (gościnnie)
7.5 1984 Pani Nelson (gościnnie)
5.3
Amityville III: Demon
Amityville 3-D
1983 Pani Nelson (gościnnie)
7.6 1983 Pani Nelson (gościnnie)
9.0 1983 Pani Nelson (gościnnie)
0.0

0 Pani Nelson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tess Harper filmy Tess Harper najlepsze filmy Tess Harper zdjęcia Tess Harper galeria Tess Harper biografia Tess Harper nominacje Tess Harper nagrody i wyróżnienia Tess Harper filmografia Tess Harper aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.