Teryl Rothery
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2010 Michelle Charters (gościnnie)
7.5
Straż przybrzeżna
Guard, The
2008 Michelle Charters (gościnnie)
7.6 2006 Michelle Charters (gościnnie)
7.7 2006 Michelle Charters (gościnnie)
5.0
Finley, strażacki wóz
Finley the Fire Engine
2006 Michelle Charters (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Michelle Charters (gościnnie)
8.0 2004 Michelle Charters (gościnnie)
7.9
Cyrograf
Collector, The
2004 Michelle Charters (gościnnie)
7.7
Trup jak ja
Dead Like Me
2003 Michelle Charters (gościnnie)
7.6
Martin tajemniczy
Martin Mystery
2003 Michelle Charters (gościnnie)
8.0 2002 Michelle Charters (gościnnie)
4.4
Gadżet i Gadżetinis
Gadget and the Gadgetinis
2001 Michelle Charters (gościnnie)
7.2 2001 Członkini zarządu / Agentka nieruchomości (gościnnie)
6.4
Medal dla miss
Best in Show
2000 Michelle Charters (gościnnie)
8.0
To niesamowite
So Weird
1999 Michelle Charters (gościnnie)
7.0
Rekiny i Płotki
Beggars and Choosers
1999 Michelle Charters (gościnnie)
0.0 1998 Michelle Charters (gościnnie)
4.3 1998 Michelle Charters (gościnnie)
7.0 1998 Michelle Charters (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Michelle Charters (gościnnie)
6.8
Spryciarz
Masterminds
1997 Michelle Charters (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Michelle Charters (gościnnie)
5.5
Śmiertelnie zakochany
Mother, May I Sleep with Danger?
1996 Michelle Charters (gościnnie)
8.7
Jim Profit
Profit
1996 Michelle Charters (gościnnie)
10.0
Two
1996 Michelle Charters (gościnnie)
6.8 1996 Michelle Charters (gościnnie)
7.9 1995 Michelle Charters (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Michelle Charters (gościnnie)
7.1 1994 Michelle Charters (gościnnie)
7.9
Łobuzy Robina
Robin's Hoods
1994 Michelle Charters (gościnnie)
6.9 1993 Michelle Charters (gościnnie)
8.2 1993 Michelle Charters (gościnnie)
8.1 1993 Michelle Charters (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Michelle Charters (gościnnie)
6.8 1991 Michelle Charters (gościnnie)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Michelle Charters (gościnnie)
7.8
Dragon Ball: Legenda Shenlona
Doragon bôru: Shenron no densetsu
1986 Michelle Charters (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Teryl Rothery filmy Teryl Rothery najlepsze filmy Teryl Rothery zdjęcia Teryl Rothery galeria Teryl Rothery biografia Teryl Rothery nominacje Teryl Rothery nagrody i wyróżnienia Teryl Rothery filmografia Teryl Rothery aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.