Terry Wale
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1994 Szef (gościnnie)
9.0 1993 Pasażer
0.0 1966 Kierowca
0.0 1966 Kiddo (gościnnie)
8.6 1962 Buster Meakin (1964) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Terry Wale filmy Terry Wale najlepsze filmy Terry Wale zdjęcia Terry Wale galeria Terry Wale biografia Terry Wale nominacje Terry Wale nagrody i wyróżnienia Terry Wale filmografia Terry Wale aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.