Terry Serio
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2011 Fletch
0.0 2010 Ted Walker
6.8 2006 John (gościnnie)
10.0 2000 Steve Rantzen (gościnnie)
7.7 1999 Płk Lennok (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Greg Costello (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Porucznik Con Vellis / Kelvin Hastings / Martin Lamb / Oliver "Olly" Unwin
7.5
Szkoła złamanych serc
Heartbreak High
1994 Tim Beckett / Jim Scully (gościnnie)
7.6
Dziewczyna z oceanu
Ocean Girl
1994 Kapitan Sam Phillips (1995)
3.6 1994 Mick Doyle / Paul Reynolds (gościnnie)
10.0 1989 Billy Walker / Michael (gościnnie)
0.0 1987 Bomber Clayton
8.0 1981 Carl Bailey (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Terry Serio filmy Terry Serio najlepsze filmy Terry Serio zdjęcia Terry Serio galeria Terry Serio biografia Terry Serio nominacje Terry Serio nagrody i wyróżnienia Terry Serio filmografia Terry Serio aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.