Terry Rhoads
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
8.2
Korporacja według Teda
Better Off Ted
2009 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
5.0 2006 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Dr. Potoska (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Artie (sceny usunięte) (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.2
Filip z przyszłości
Phil of the Future
2004 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
10.0 2004 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Dr Andrew Sperlock (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
7.0
Dzień dobry, Miami
Good Morning, Miami
2002 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
6.1 2002 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
6.5
Siostrzyczki
Banger Sisters, The
2002 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
7.5 2000 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
7.2
Norman w tarapatach
Norm Show, The
1999 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
7.5
Akcja!
Action
1999 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
0.0 1998 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Strażnik graniczny / Dr Don (gościnnie)
7.1
Kłamca, kłamca
Liar Liar
1997 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
0.0 1997 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
7.5
Ned i Stacey
Ned and Stacey
1995 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
8.1 1995 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Maitre'd (gościnnie)
7.3 1990 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
7.4 1990 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)
7.2 1988 Artie (sceny usunięte) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Terry Rhoads filmy Terry Rhoads najlepsze filmy Terry Rhoads zdjęcia Terry Rhoads galeria Terry Rhoads biografia Terry Rhoads nominacje Terry Rhoads nagrody i wyróżnienia Terry Rhoads filmografia Terry Rhoads aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.