Terry Lester
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1995 Haron (gościnnie)
7.0 1995 Starszy bosman Fred Holst (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Jeffrey Porter (1997) (gościnnie)
5.6 1984 Mason Capwell 1989-1990
6.3 1983 Chad Wheeler (gościnnie)
5.7 1978 Rudy Millington (1979) (gościnnie)
7.7 1977 Reed Ellis (gościnnie)
10.0 1976 Jonah
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 John "Jack" Abbott, Jr.

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Terry Lester filmy Terry Lester najlepsze filmy Terry Lester zdjęcia Terry Lester galeria Terry Lester biografia Terry Lester nominacje Terry Lester nagrody i wyróżnienia Terry Lester filmografia Terry Lester aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.