Terry Kinney
Data urodzenia: 1954-01-29
Miejsce urodzenia: Lincoln, Illinois, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Elizabeth Perkins (27.03.1984- 10.10.1988, rozwód), dziecko; 2. Kathryn Erbe (1993 - 2006, rozwód), 2 dzieci: córka Maeve (ur. 26.10.1995) oraz syn Carson Lincoln (ur. 15.10.2003)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
8.2
8.2

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Gerald Kozko (gościnnie)
7.3
Być człowiekiem
Being Human
2011 Gerald Kozko (gościnnie)
7.7
Komisariat drugi
Unusuals, The
2009 Gerald Kozko (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Gerald Kozko (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Sam Bosco (gościnnie)
7.3 2004 Tom Mitford (gościnnie)
7.2
W rytmie hip-hopu
Save the Last Dance
2001 Gerald Kozko (gościnnie)
7.5
Świat zabawy
House of Mirth, The
2000 Gerald Kozko (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Gerald Kozko (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Gerald Kozko (gościnnie)
8.0
Uśpieni
Sleepers
1996 Gerald Kozko (gościnnie)
5.5 1996 Gerald Kozko (gościnnie)
6.7
W bagnie Los Angeles
Devil in a Blue Dress
1995 Gerald Kozko (gościnnie)
7.3
Firma
Firm, The
1993 Gerald Kozko (gościnnie)
7.7
Ostatni Mohikanin
Last of the Mohicans, The
1992 Gerald Kozko (gościnnie)
5.1
Łowca talentów
Talent for the Game
1991 Gerald Kozko (gościnnie)
7.5 1987 Gerald Kozko (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Terry Kinney filmy Terry Kinney najlepsze filmy Terry Kinney zdjęcia Terry Kinney galeria Terry Kinney biografia Terry Kinney nominacje Terry Kinney nagrody i wyróżnienia Terry Kinney filmografia Terry Kinney aktor Terry Kinney reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.