Terry Howson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2008 Dowodzący policjant (gościnnie)
7.6
Burmistrz Da Vinci
Da Vinci's City Hall
2005 Dowodzący policjant (gościnnie)
6.5
Mistrzowie horroru
Masters of Horror
2005 Dowodzący policjant (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Dowodzący policjant (gościnnie)
6.0 1998 Dowodzący policjant (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Dowodzący policjant (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Dowodzący policjant (gościnnie)
7.8
Lunatycy
Sleepwalkers
1997 Dowodzący policjant (gościnnie)
6.8 1997 Dowodzący policjant (gościnnie)
3.8
Zemsta gangstera
Man with a Gun
1995 Dowodzący policjant (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Dowodzący policjant (gościnnie)
7.1 1994 Dowodzący policjant (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Dowodzący policjant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Terry Howson filmy Terry Howson najlepsze filmy Terry Howson zdjęcia Terry Howson galeria Terry Howson biografia Terry Howson nominacje Terry Howson nagrody i wyróżnienia Terry Howson filmografia Terry Howson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.