Terry Farrell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 1998 Regina 'Reggie' Kostas (1998-2002)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Jadzia Dax
6.3
Fajerwerki próżności
Bonfire of the Vanities, The
1990 Gość na przyjęciu słuchający Aubrey Buffing(niewymieniony w czołówce)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Tancerz (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Porucznik Lisa Sherman (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Marsha Cole (1986) (gościnnie)
10.0 1984 Laurie Caswell (1984)
7.5
Bill Cosby Show
Cosby Show, The
1984 Nicki Phillips (gościnnie)
8.2 1982 Liz Obeck (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Terry Farrell filmy Terry Farrell najlepsze filmy Terry Farrell zdjęcia Terry Farrell galeria Terry Farrell biografia Terry Farrell nominacje Terry Farrell nagrody i wyróżnienia Terry Farrell filmografia Terry Farrell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.