Terry Camilleri
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Gino
6.8
Zapowiedź
Knowing
2009 Kasjer
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Sprzedawca hot-dog'ów (gościnnie)
7.0 1995 Oficer w Biurze Szeryfa (gościnnie)
7.6 1993 Super (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Tony O'Malley (1995-1996) (gościnnie)
6.7
Wspaniała przygoda Billa i Teda
Bill & Ted's Excellent Adventure
1989 Napoleon
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Lokator (gościnnie)
10.0 1978 Bill Cox (gościnnie)
5.9
Samochody, które zjadły Paryż
Cars That Ate Paris, The
1974 Arthur Waldo
5.5 1974 Carlo Soporetti

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Terry Camilleri filmy Terry Camilleri najlepsze filmy Terry Camilleri zdjęcia Terry Camilleri galeria Terry Camilleri biografia Terry Camilleri nominacje Terry Camilleri nagrody i wyróżnienia Terry Camilleri filmografia Terry Camilleri aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.