Terrence E. McNally
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 1994 Sędzia Moore (gościnnie)
9.0 1991 (gościnnie)
5.7 1989 Darren Highland (gościnnie)
6.1
Ziemskie dziewczyny są łatwe
Earth Girls Are Easy
1988 Lekarz z opery mydlanej
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 B'Tardat (gościnnie)
8.5 1986 Lamont Cassidy (gościnnie)
5.7 1986 Dr Paul Wooden / Dean Ackerson (gościnnie)
5.6 1984 Dr Mills (1985)
7.3 1984 Brad (gościnnie)
8.3 1983 Leonard Fletcher (gościnnie)
10.0 1982 Terry (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Pierwszy reporter (gościnnie)
5.7 1978 Sam Barker (1985)
6.8 1977 Policjant (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Robert Lynch

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Terrence E. McNally filmy Terrence E. McNally najlepsze filmy Terrence E. McNally zdjęcia Terrence E. McNally galeria Terrence E. McNally biografia Terrence E. McNally nominacje Terrence E. McNally nagrody i wyróżnienia Terrence E. McNally filmografia Terrence E. McNally aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.