Teri Polo
Data urodzenia: 1969-06-01
Miejsce urodzenia: Dover, Delaware, USA
Stan cywilny: mąż Anthony Moore (20.04.1997 - 19.04.2005, rozwód), syn Griffin (ur. 2002)

Biografia:
Teri wychowywała się w Dover. Od piątego roku życia uczęszczała do szkoły baletowej. Zrezygnowała w wieku 17 lat, po wygraniu konkursu na modelkę. Przeniosła się do Nowego Jorku, by zacząć działać w kierunku aktorstwa. Wystąpiła gościnnie w wielu serialach takich jak: „Felicity” czy „Prezydencki poker” itp. i prowadziła różne ceremonię. Najbardziej jest jednak znana z roli Pameli Bynes z filmów „Poznaj mojego tatę” i „Poznaj moich rodziców” (2000 i 2004). W 2003 roku rozwiodła się po sześcioletnim związku z fotografem Anthony Moore’m.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Jill Walsh (gościnnie)
6.6 2010 Jill Walsh (gościnnie)
7.7 2009 Kayla Baron (gościnnie)
8.7 2007 Jill Walsh (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Nikki (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Jill Walsh (gościnnie)
7.5 2005 Jill Walsh (gościnnie)
7.7
Bez granic
Beyond Borders
2003 Jill Walsh (gościnnie)
7.4
Randka z gwiazdą
I'm with Her
2003 Jill Walsh (gościnnie)
7.5 2002 Stephanie (gościnnie)
7.3 2002 Jill Walsh (gościnnie)
7.3
Poznaj mojego tatę
Meet the Parents
2000 Jill Walsh (gościnnie)
5.5 1999 Jill Walsh (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Jill Walsh (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Jill Walsh (gościnnie)
7.8
Potępieniec
Brimstone
1998 Jill Walsh (gościnnie)
6.6
Redakcja sportowa
Sports Night
1998 Jill Walsh (gościnnie)
7.7 1998 Jill Walsh (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Jill Walsh (gościnnie)
6.6
Spotkanie
Arrival, The
1996 Jill Walsh (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Jill Walsh (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Jill Walsh (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Jill Walsh (gościnnie)
7.9
Dom dusz
House of the Spirits, The
1993 Jill Walsh (gościnnie)
6.0
Złote wrota
Golden Gate
1993 Jill Walsh (gościnnie)
6.8 1993 Jill Walsh (gościnnie)
6.8
Odszedł bez słowa
Passed Away
1992 Jill Walsh (gościnnie)
6.1
Niezwykła randka
Mystery Date
1991 Jill Walsh (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Jill Walsh (gościnnie)
9.5 1988 Jill Walsh (gościnnie)
8.3 1983 Jill Walsh (gościnnie)
0.0

0 Jill Walsh (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Teri Polo filmy Teri Polo najlepsze filmy Teri Polo zdjęcia Teri Polo galeria Teri Polo biografia Teri Polo nominacje Teri Polo nagrody i wyróżnienia Teri Polo filmografia Teri Polo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.