Teresa Marczewska
Data urodzenia: 1948-01-06
Miejsce urodzenia: Jarosław, Polska
Stan cywilny: mąż Wojciech Marczewski, 2 synów: Filip (ur. 02.11.1974) i Maciej (ur. 1979)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2007 Szefowa Kancelarii Prezydenta (gościnnie)
5.5 2002 Chrześcijanka Miriam
5.3 2001 Miriam
7.0 2000 Sędzina prowadząca śledztwo w sprawie wybuchu
6.5 1999 Matka Alexa i Wiktora
7.8 1990 Małgorzata w filmie "Jutrzenka"
7.9 1981 Druhna przewodniczka
6.8 1972 "Mała"

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Teresa Marczewska filmy Teresa Marczewska najlepsze filmy Teresa Marczewska zdjęcia Teresa Marczewska galeria Teresa Marczewska biografia Teresa Marczewska nominacje Teresa Marczewska nagrody i wyróżnienia Teresa Marczewska filmografia Teresa Marczewska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.