Teresa Gałczyńska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.5 2006 Matka Iwony (gościnnie)
6.5 2006 Mokrzycka (gościnnie)
7.1 1986 Iza
6.1 1983 Sanitariuszka; nie występuje w czołówce
7.8
Dom
1980 Lekarka nad łóżkiem Ewy Talar (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Teresa Gałczyńska filmy Teresa Gałczyńska najlepsze filmy Teresa Gałczyńska zdjęcia Teresa Gałczyńska galeria Teresa Gałczyńska biografia Teresa Gałczyńska nominacje Teresa Gałczyńska nagrody i wyróżnienia Teresa Gałczyńska filmografia Teresa Gałczyńska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.