Teo Olivares
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Reuben
4.7 2007 Damone
5.0 2006 Max (gościnnie)
6.9 2005 Ollie (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Mówca (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Teo Olivares filmy Teo Olivares najlepsze filmy Teo Olivares zdjęcia Teo Olivares galeria Teo Olivares biografia Teo Olivares nominacje Teo Olivares nagrody i wyróżnienia Teo Olivares filmografia Teo Olivares aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.