Tehmina Sunny
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 Bridget (gościnnie)
7.3 2012 Bridget (gościnnie)
7.4 2012 Steward
9.3 2011 Bridget (gościnnie)
5.6 2010 Bridget (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Bridget (gościnnie)
7.7 2007 Piękna barmanka (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Bridget (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Bridget (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tehmina Sunny filmy Tehmina Sunny najlepsze filmy Tehmina Sunny zdjęcia Tehmina Sunny galeria Tehmina Sunny biografia Tehmina Sunny nominacje Tehmina Sunny nagrody i wyróżnienia Tehmina Sunny filmografia Tehmina Sunny aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.