Teddy Sears
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Patrick (gościnnie)
7.8 2011 Kicks Matherton (gościnnie)
7.5 2008 Kicks Matherton (gościnnie)
7.9 2008 Kicks Matherton (gościnnie)
7.3 2007 Kicks Matherton (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Kicks Matherton (gościnnie)
8.0 2007 Kicks Matherton (gościnnie)
8.0
Studio 60
Studio 60 on the Sunset Strip
2006 Kicks Matherton (gościnnie)
7.7 2006 Kicks Matherton (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Kicks Matherton (gościnnie)
7.3 2002 Peter Kinkella (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Kicks Matherton (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Kicks Matherton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Teddy Sears filmy Teddy Sears najlepsze filmy Teddy Sears zdjęcia Teddy Sears galeria Teddy Sears biografia Teddy Sears nominacje Teddy Sears nagrody i wyróżnienia Teddy Sears filmografia Teddy Sears aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.