Teddy Coluca
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2011 Śmieciarz (gościnnie)
8.4 2011 Śmieciarz (gościnnie)
8.3 2011 Pracownik (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Śmieciarz (gościnnie)
7.6
Ulica
$treet, The / Ka$a
2000 Śmieciarz (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Śmieciarz (gościnnie)
7.2
Afera Thomasa Crowna
Thomas Crown Affair, The
1999 Śmieciarz (gościnnie)
7.8
Nowe wcielenie
Now and Again
1999 Śmieciarz (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Jeremy Piocosta (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Śmieciarz (gościnnie)
7.6 1993 Śmieciarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Teddy Coluca filmy Teddy Coluca najlepsze filmy Teddy Coluca zdjęcia Teddy Coluca galeria Teddy Coluca biografia Teddy Coluca nominacje Teddy Coluca nagrody i wyróżnienia Teddy Coluca filmografia Teddy Coluca aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.