Ted Koch
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Mężczyzna w garniturze (gościnnie)
6.1
Właściwy facet
Good Guy, The
2009 Mężczyzna w garniturze (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Kenneth Ritter (gościnnie)
7.2
Kaszmirowa Mafia
Cashmere Mafia
2008 Mężczyzna w garniturze (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Mężczyzna w garniturze (gościnnie)
7.5 2001 Mężczyzna w garniturze (gościnnie)
6.8
Miłość w Nowym Jorku
Autumn in New York
2000 Mężczyzna w garniturze (gościnnie)
7.2
Danie dnia
Dinner Rush
2000 Mężczyzna w garniturze (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Mężczyzna w garniturze (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Detektyw Klinger (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Mężczyzna w garniturze (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ted Koch filmy Ted Koch najlepsze filmy Ted Koch zdjęcia Ted Koch galeria Ted Koch biografia Ted Koch nominacje Ted Koch nagrody i wyróżnienia Ted Koch filmografia Ted Koch aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.