Ted King
Data urodzenia: 1965-10-01
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Maya Rodwell (od 14.09.2008), córka Ava Celeste (ur. 15.10.2010)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Downey (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Downey (gościnnie)
7.3 2002 Sam Gardner (gościnnie)
6.9 2001 Downey (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Downey (gościnnie)
7.4 1998 Downey (gościnnie)
7.3 1998 Downey (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Downey (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Brad (gościnnie)
5.8
Strażnik czasu
Timecop
1997 Downey (gościnnie)
10.0 1995 Downey (gościnnie)
7.0 1995 Downey (gościnnie)
6.8 1993 Downey (gościnnie)
8.3 1983 Downey (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ted King filmy Ted King najlepsze filmy Ted King zdjęcia Ted King galeria Ted King biografia Ted King nominacje Ted King nagrody i wyróżnienia Ted King filmografia Ted King aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.