Ted Cole
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2006 Koroner (gościnnie)
8.2 2006 Koroner (gościnnie)
7.3
Spadkobiercy Tytanów
Class of the Titans
2006 Koroner (gościnnie)
8.4
Notatnik śmierci
Death Note
2006 Jack Neylon / Kal Snyder / John McEnroe / Reiji Namikawa (ang. głos) (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Koroner (gościnnie)
8.4 2004 Koroner (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Koroner (gościnnie)
5.9
MegaMan: NT Warrior
Rockman.exe
2002 Koroner (gościnnie)
8.6 2001 Koroner (gościnnie)
7.0 2001 Koroner (gościnnie)
6.4
Straszny film
Scary Movie
2000 Koroner (gościnnie)
6.9 2000 Koroner (gościnnie)
8.1 2000 Koroner (gościnnie)
4.0 1999 Koroner (gościnnie)
7.2
Nowe przygody Rodziny Addamsów
New Addams Family, The
1998 Koroner (gościnnie)
8.0 1998 Koroner (gościnnie)
7.0 1998 Koroner (gościnnie)
7.5
Szkoła na fali
Breaker High
1997 Koroner (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Koroner (gościnnie)
7.7 1995 Koroner (gościnnie)
8.4 1995 Koroner (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Koroner (gościnnie)
7.7 1993 Koroner (gościnnie)
8.1 1993 Koroner (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Sanitariusz (gościnnie)
7.6
Dragon Ball Z: Drzewo Mocy
Doragon bôru Z 3: Chikyû marugoto chô kessen
1990 Koroner (gościnnie)
8.0 1989 Koroner (gościnnie)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Koroner (gościnnie)
7.8
Dragon Ball: Legenda Shenlona
Doragon bôru: Shenron no densetsu
1986 Koroner (gościnnie)
7.5 1985 Koroner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ted Cole filmy Ted Cole najlepsze filmy Ted Cole zdjęcia Ted Cole galeria Ted Cole biografia Ted Cole nominacje Ted Cole nagrody i wyróżnienia Ted Cole filmografia Ted Cole aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.