T.C. Warner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.8 2008 Pielęgniarka na oddziale pediatrii (gościnnie)
7.3 1991 Pam (gościnnie)
7.3 1990 Pam (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Pam (gościnnie)
5.7 1986 Pam (gościnnie)
7.0 1979 Pam (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

T.C. Warner filmy T.C. Warner najlepsze filmy T.C. Warner zdjęcia T.C. Warner galeria T.C. Warner biografia T.C. Warner nominacje T.C. Warner nagrody i wyróżnienia T.C. Warner filmografia T.C. Warner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.