Taylor Kinney
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Craig Heisner (gościnnie)
8.3 2011 Craig Heisner (gościnnie)
7.0 2010 Mason Lockwood (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Mason Lockwood (gościnnie)
0.0 2009 Mason Lockwood (gościnnie)
7.7
Pamiętniki wampirów
The Vampire Diaries
2009 Mason Lockwood (gościnnie)
7.7 2009 Darren Thomas (gościnnie)
7.7
Czas na Briana
What About Brian
2006 Mason Lockwood (gościnnie)
7.1 2006 Mason Lockwood (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Jimmy Fields (gościnnie)
7.3 2004 Jason Locke (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Taylor Kinney filmy Taylor Kinney najlepsze filmy Taylor Kinney zdjęcia Taylor Kinney galeria Taylor Kinney biografia Taylor Kinney nominacje Taylor Kinney nagrody i wyróżnienia Taylor Kinney filmografia Taylor Kinney aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.