Tato Gabus
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2010 Breno Rodrigues
0.0 2008 Fernando
7.0 2008 Orlando
0.0 2007 Saulo / Vicente
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Leandro
0.0 2004 Advogado de Figueirinha
0.0 2004 Paulo Prado
4.8 2004 Pedroca
10.0 2002 Bartolomeu Van Burger
0.0 2000 Anísio
0.0 1998 Valdir
0.0 1997 Felipe
0.0 1996 Vadeco
7.0 1996 Policjant (gościnnie)
9.0 1995 Eduardo Siqueira (1997) / Renato Ferreira (2001-2002)
1.0 1994 Sombra
0.0 1994 Alcebíades
0.0 1993 Raul Gouveia
0.0 1992 Paulinho Pamonha
0.0 1990 Adolfo Menezes Garcia(gościnnie)
0.0 1989 Pichot / Lucien Elan / Rei Petrus III
0.0 1988 Paxá
0.0 1987 Maurício
7.2
Panna dziedziczka
Sinhá Moça
1986 José

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tato Gabus filmy Tato Gabus najlepsze filmy Tato Gabus zdjęcia Tato Gabus galeria Tato Gabus biografia Tato Gabus nominacje Tato Gabus nagrody i wyróżnienia Tato Gabus filmografia Tato Gabus aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.