Taro Omiya
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Agent nieruchomości
7.6 2009 Ryoichi Osawa (gościnnie)
8.0 2009 Osakabe Kenichiro
6.0 2008
7.5 2008
8.4 2008 Hosho Mitsuhiko
6.8 2008 Hiroshi Iwai (gościnnie)
9.0 2007 Takashima, sekretarz Asady (gościnnie)
7.0 2003 Toshio Nomura

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Taro Omiya filmy Taro Omiya najlepsze filmy Taro Omiya zdjęcia Taro Omiya galeria Taro Omiya biografia Taro Omiya nominacje Taro Omiya nagrody i wyróżnienia Taro Omiya filmografia Taro Omiya aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.